2010. augusztus 6., péntek

Baglyos táska

Több, mint egy hete kész ez a baglyos táska, csak vártam a megmutatásával. Most vasárnap köszöntöttük volna a nagyobbik unokahúgomat, aki 8 éves volt a napokban,  neki varrtam. (A buli elmarad, mert pocsékul vagyok. Valami hányingeres vírust fogtam ki.:( ) Nem valószínű, hogy Sári a blogomra tévedne, ezért fel merem tenni a képet. :)



Ő kért baglyost, mert pár hónapja az egyik bátyjának baglyos mobiltokot varrtam, és azért odavan. Ő is hasonlót szeretett volna. Az lesz a meglepetés, hogy nem nem mobiltok, hanem táska lesz az ajándék. (Már csak azért sem, mert mobilja nincs. :D) Láttam Balcsin, hogy abban az őrült melegben is az általam varrt szőrös kistáskával járkált. Itt az ideje, hogy új tatyót kapjon. :)
A táska farmerből van, pöttyös béléssel, bagollyal, csillogó kövekkel, mert az meg az én virágos táskámon tetszett neki. Nem tudom, látszik-e, de ezt virágosra tűztem.



Készítettem egy virágos hajgumit is a hosszú, szőke hajába. Az is kék, mert az a kedvenc színe. Ma hallottam, hogy kapott egy MP3-as lejátszót, ahhoz még rittyentek neki egy tokot, és teljes lesz a csomag. Remélem, jövő hét végén már mindenki egészséges lesz, és megünnepelhetjük az időközben összegyűlt név- és szülinapokat. :)





7 megjegyzés:

judit.6 írta...

Hűűűű, nagyon klassz. Tuti örülni fog a kiscsajszi a pakknak.
Te gyógyulgasssss. Nem megfertőzni a törpéidet!!!
pusza

batorba írta...

Én látom a tűzést!!!! Nagyon belejöttél!!!:-))) Én még nem "mertem" a tűzést "élő"-ben kipróbálni...de hamarosan el kell hogy jöjjön az ideje!!
Tök jó a pöttyös bélés a tatyóban.:-)))

Aledi írta...

Nagyon jó lett a táska, a pöttyös bélés meg nálam abszolút nyerő :)
Jobbulást neked!

Ledorka írta...

Köszi. :) A pöttyös nálam is abszolút kedvenc. Van egy cicás táskám, annak is ilyen a belseje. Jó régóta nyúzom. :)) Ő az.

Már jól vagyok, köszönöm szépen. Úgy látszik, ez egy gyors lefutású vírus volt. Petesz elkapta, de nála csak egy délelőttöt tartott, szerencsére. :) Ennyivel strammabbak a gyerekek, mint az anyák! :D

zazálea írta...

És én is éppen egy baglyos cuccon gondolkozom, főleg, mert nagyon helyre baglyos pizsim lett, az nem lehet véletlen. :o))
Ha most majd én is varrok egy baglyosat, de mást, akkor az baj? vagy nem? vagy mi tudom is én...

(mert ez nagyon édes!)

Ledorka írta...

Zaza, ezt komolyan kérdezted? :) Tessék varrni baglyosat! Én is fogok még. :)

zazálea írta...

Hát tudod, manapság, mi tudom is én... :o)(varrok, jó, jó) :o)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails