2011. január 16., vasárnap

Pótlólagos képek

Kathy volt olyan kedves, és küldött képeket a táskáról, amit  novemberben varrtam, és elfelejtettem fotózni. Nem szoktam levelet idézni, de most megteszem, remélem, nem baj. :)
 
"Szia Lidercke!


Mar lefenykepeztem a taskat meg a kovetkezo nap, de elfelejtettem elkuldeni. Persze elobb mosasra es vasalasra szorult, mert eleg sokat "dolgozik"szegenykem!
Ha tudnad milyen sok dicseretet kaptam erte! Megegyszer koszi szepen!"





(A "következő nap" a múltkori bejegyzésemre értendő, amikor említettem ezt a mintát.)
Nagyon szívesen. :) Örülök, hogy sokat dolgozik, a dicséreteknek meg pláne. :)


Annyiszor eszembe jut, hogy megmutatnék nektek egy-egy szívmelengető levelet, de nem szoktam. Egyrészt, mert zömmel nekem íródnak, nem a nyilvánosságnak, másrészt, mert önfényezésnek tűnne a dolog.  :D Sok levelet, fotót őrzök, jó látni az örömöt, amit egy-egy tárgy okoz a gazdájának. És igen, kell a lelkemnek a dicséret, a megerősítés, jól esik. :)


Készült mostanában több dolog, csak a fotózással vagyok elmaradva. Van itt babatáska, textildoboz, kulcstartók csapata, alakul egy kutyás táska, lesz takaró is, meg babakocsi-betét.... szóval dolgozom. :) Próbálom azért megtalálni az egyensúlyt a varrás, és az egyéb teendők tekintetében. Kéne pár klón. :)

Terveim is vannak, és ha utolérem magam, bele is vágok mindbe! :)) Ja, és játék is lesz a jövő héten a blogon. Mi is még... ? :D


3 megjegyzés:

Aranyalma írta...

Fantasztikus ez a tulipános motívum, nem csodálom, hogy dicsérik!
Jó régen voltam itt, de rögtön elakadtam. :) Elvittem a bannert! :)

Kathy írta...

Raadasul rengeteg mindent kibir es elbir eros egy kis tasi!
Itt is koszonom szepen!:))
En is elvittem a bennert!:))

Ledorka írta...

Aranyosak vagytok, köszönöm! :)) Kathy, meg ne köszönd még egyszer! :D Ezer örömmel adtam. Különben is csuda dolgokat kaptunk már mi is tőled! Szóval, nekem is van mit köszönni... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails