2011. február 22., kedd

Cicavízió

Izgalmas feladat volt. :) Amikor megláttam a képet, hogy mit kellene táskára varrni, első ötletem az volt, hogy transzferfóliára vele és felvasalom. Aztán rájöttem, hogy az kevésbé lenne tartós, mint a varrt kép, és így talán igényesebb is. Elmolyolgattam vele, mire felvarrtam, de - szerintem- megérte. :) Magát a képet is gyöngyvászonra öltögettem .  Élőben jobban néz ki, mint a fotón... :/ Pl. a feje tényleg kerek, nem nyomi. Francba...

Amúgy ez egy laptoptáska, extra hosszú pánttal, mert hogy magas pasié lesz. :) Vastag vatelinnal béleltem, és került belülre egy osztott zseb is. Kívül gyöngyvászon a megrendelő kérésére. Nem tudtam, megbirkózik-e ezzel az anyaggal a varrógép, de megint le a kalappal előtte. Simán vitte. :)

Az ifjabb nemzedéknek álljon itt egy kis Cicavíziós mese, hogy tudják, miről is van szó. :)
És egy személyes büszkeségem. :) A monitoron volt ez a kép, amikor Petesz (5 éves) bejött a dolgozószobába újabb adag papírért, mert épp rajzolt az étkező asztalon.  (Mi tartjuk el a Piszkei Papírgyárat. :P )Nem mondhatnám, hogy különösebben megnézte volna, mégis, mikor újra bejött ezt a rajzot hozta:

 Fejből rajzolta le. :) Azóta születtek újabb cicavíziós munkái, azok már csíkos fülűek és mosolygós cicák. :)14 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

És még némely betűket is feltüntetett, nagyon ügyes!
Az anyukája meg a táskavarrásban. ;o)

Tiffanylda írta...

Nem lehetett kis munka, gratula, le a kalappal!!!!
Petesznek van honnan örökölni a kézügyességet!:)Igazán ügyes! Egyébként pedig az unokáim is erősen besegítenek a papírgyárnak..!:DDD

Timi írta...

Csúcs! :D

Andy kuckója írta...

Nagy gratula! Jó lett a táska!
A jövő nemzedéke meg csak rajzolgasson, mi meg örüljünk hogy kreatív az utánpótlás :)

Anna írta...

Remek! Hiába gondolkodom a felmenők felől, hogy honnan ez a kézügyesség.Az ugyanis nyílvánvaló, hogy tőlem nem, mert ha meglátok egy varrógépet, iszkolok, nehogy kiderűljön az ügyetlenségem. Gratulálok!
Puszi Anya

Barbi írta...

Mennyire szuper ez a táska! :D Óriási ötlet! És a rajz! Hát kérem, az fantasztikus! :D

Dorkadesign írta...

Dorka, ez nagyon tuti lett!! Megérte azt a pár órácska hímezgetést::)) és amint látom, Petesz örökölte a kreativitást valahonnan::))

Abile írta...

Micsoda jó emlékezőkéje van! :o)) Nagyon ügyes!
A táska szuper jó lett, ügyes vagy!

Kathy írta...

Milyen turelmes vagy hat fantasztikus! Jopofa lett a taska nagyon!Peteszke meg ugyesen rajzol emlekezetbol! Mind a negy kort berajzolta, es a tetejeben mind jo helyen van!
Most mar csak azt szeretnem tudni, hogy ki ette meg a fustolt kolbasz keritest? :)))

Szilvia írta...

Úgy örülök, hogy rátaláltam a blogodra! Nagyon szépek és igényesek a munkáid!

bemka írta...

Ez is nagyon tetszik :)

Lidércke írta...

Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen. :)) A megrendelő is hatalmas örömkitöréssel vette a képeket, és mivel azt írta, ha a közelében lennék, megölelne, elégedettnek mondhatom őt is, magamat is. :)

Közzétettem az imént egy felhívást, kérlek benneteket, olvassátok el!

Lidércke írta...

Ja, és az kimaradt, hogy a manóimra, Petesz kézügyességére rettentő büszke vagyok. :)

Silerika írta...

Ez a Petesz!!!! Én bizony minden este ezt néztem a tévében, mégsem tudtam volna jobban( egyáltalán nem)lerajzolni! Szuperek vagytok! :o))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails