2011. március 8., kedd

Ritkán fordul elő...

...hogy tökéletesen kidolgozott tervek alapján kell varrnom, vagyis csak varrnom kell, tervezni nem.
Most ez a helyzet állt elő. :) Megkaptam a kéréseket, hogy a kismadaras szatyrok anyagait használjam, citromsárga alapon legyen a zöld kockás minta, narancs szegéssel. A forma egy régi muffinos táskámé legyen. A minta a pelekázó táskáimról van, azon se kellett gondolkodnom. :) Plusz kérés volt a narancs szív és egy pár manókesztyű.


Amúgy ez is mama-táska, ezért került bele üvegtartós is az osztott zseben, és a karabineren kívül. A bélés kockás, a zseb narancs, a kép homályos. :P Bocs, de megmelegedni sem volt ideje itt a táskának, mert rögtön utazott elsőbbségivel a gazdájához, így aztán értékelhető fotó sincs a belsejéről, csak egy villámkép, amiről utólag vettem észre, hogy vacak.




3 megjegyzés:

Magdi írta...

Nagyon-nagyon szép! Kár, hogy én már kinőttem a babakocsitologatós korból!

Abile írta...

De helyes lett! A tervezéssel rengeteg idő elmegy. Jó lehetett a már "fejedben" lévő dolgokból összemixelni ezt a táskát! Nagyon jól sikerült.
Épp tegnap jártam úgy a Széchenyi téren, hogy ment előttem egy hölgy kisgyerkőccel kézenfogva. Annyira jó volt a táskája. Látszott, hogy egyedi kézműves termék. Közelebb is settenkedtem hozzájuk, hogy valahol leolvassam a cimkét róla, hogy ki készítette, de sajnos nem találtam meg... így menet közben! :o)

Ledorka írta...

Örülök, hogy tetszik nektek! :)
Abile, íme a példa, miért kell a címke! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails