2011. június 16., csütörtök

Mérleg


A vásározásról lehet mesélni képekben is, lehet nézni a puszta számadatokat, de hogy megértse az, aki még nem próbálta, a hangulatokat kellene átadnom. Csak egy éve csinálom, mégis, mintha egy fél élet telt volna el... :)

Feltöltődés. Hogy ez hogy lehet? Jó partnerek kellenek, akikkel kamaszlányosan vihoghatunk, autogramot kérhetünk a helyes, pironkodó bringás fiútól (Julcsi megtalálta egy bicajos újságban a fotóját), almát felezhetünk, kínálhatjuk egymás portékáját, befejezhetjük egymás megkezdett mondatait. Molikával sikerült eljutnunk arra a szintre, ami sok házasságban csak 10 év után jön el (nem, nem veszekedés :P), hogy egymásra nézve pontosan ugyanazt a mondatot mondjuk, ugyanazzal a hangsúllyal. :)
Fáradtság. Napi 10-12 óra talpon, előtte-utána cipekedés, pakolás - ez a része nem egy álom. Közben persze, mosolyogni kell, és itt a lényeg: mindenkire. Szép lenne azt írni, hogy az emberek mind kedvesek, helyesek, de ez nem igaz. Még a "kollégák" között is akad néha undok, nagyképű, sőt, energiavámpír is. Az idegi fáradtságot száműzzük a tudat hátsó polcára, és csináljuk.
Öröm. Persze, hogy csináljuk, hisz jönnek a sóhajtozó vevők is ("ez de szép, és ez is csodás!"), és ha még vásárolnak is, már repes a lélek. Aztán a visszatérőktől megtudom, hogy állandó használatban van a pöttyös bagoly, hogy a tavaly ősszel eladott cicák is jól vannak a polcon, hogy a bordó virágos táskát szeretik, és milyen jól megy a mintás ruhákhoz, hogy olvassák a blogomat... és már nem is érezni annyira, hogy este 9 van....
Azért bevallom, kell pár nap, hogy kipihenjek egy 4 napos hétvégét... :D



13 megjegyzés:

Julcsi írta...

:)) így van. én meg pláne új vagyok ebben a sportágban, de az tuti, hogy a legutolsó pontban van a lényeg :)9 (najó, meg a vihorászós- egymásmondataitbefejezősben :D)

bemka írta...

Csak jót neked :)

Kőrösi Mercédesz írta...

Nagyon sok örömet mindannyiótoknak!!!

Tiffanylda írta...

Sok-sok boldogságos vásározást!:)

Julcsi írta...

Akkor csak így tovább! Múljanak továbbra is ilyen jó hangulatban a vásáraitok!:)

Molika írta...

Jaj, ezt nagyon jól megírtad, én is pont ezt szerettem volna ... hisz tudod :o)

Ledorka írta...

Köszönöm a jókívánságokat! :)
Moli, tudom, félszavakból is... :D

Kedy írta...

Én még csak kétszer voltam, de már átérzem a dolgot. Mindhármat :)
Szépen összeraktátok a standot :)

Körmendi Ági írta...

és mindezt három gyerek mellett!Dórka!Minden elismerésem a Tiéd!Pusza

Amy-kreatív írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Amy-kreatív írta...

rigykedem, kicsit.. :)))

Lidércke! Meddig lehet jelentkezni a 4-ik portékára eladónak? Vagyunk itt helyben 2-3-an, akiket érdekelne, persze, csak ha lehet...
http://amy-kreativ.blogspot.com/

Ledorka írta...

Amy, a helyben mit jelent?

Ledorka írta...

Kedy, köszi. :) Várunk!
Ági, annyira aranyos vagy... :) Pussz.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails