2011. július 5., kedd

Füles ismét


Sok Füles-rajongót ismerek. Például a védőnőnket. :)) Több, mint egy éve varrtam neki egy Füleses táskát, és képzeljétek, azóta a védjegye lett! :))) Mostantól farmertáskája is van csacsis.
Lassan lettem meg vele, mert sokáig kerestem Füles-színű (kékes-szürkés-lilás) vásznat, de sehol sem találtam. :( Végül megoldottam: saját festésű anyagból varrtam a testét.

A tatyó farmerből készült, cipzáras, hátul van egy kis cipzáras zseb, belül egy nagy kettéosztott, és egy kisebb, meg kulcstartó karabiner.



Hátsó zseb:

Mindig igyekszem, hogy a bélés is szép legyen, passzoljon a táskához. Úgy gondoltam, ehhez egy csíkos-pöttyös kombináció remekül menne. Kifordítva az egyik oldal:


Másik oldal:
A bélés kukacolva van, és a farmer is merevített, így jó tartású, erős táska lett. Az Abile-től kapott speckó tűzőcérnát használtam. Klassz. :)

Frissítés: nézegettem a táskát, és hirtelen beugrott, mi hiányzik róla: Fülesnek szögelve van a farka, én meg nem varrtam szöget! Pótoltam. :)


Már kész van egy ideje, de Mariann épp nyaralt, és nem akartam megmutatni addig, amíg át nem adom. Ma megkapta, sikere volt. :)

12 megjegyzés:

Edina írta...

Igazán édes ez a Füles :)Nagyon ügyes vagy!!!!

Körmendi Ági írta...

Nagyon tetszik!én is régóta gondolkodom már,kellene egy jó nagy tatyó amibe minden belefér/3 üveg, váltás rucik három gyerkőcnek,telefon,pénztárca/olyan mindenes táska.Segíts Nekem kitalálni.Pusza

krealady írta...

Én meg már azt hittem, kész Fülessel dolgozol! Én balga, hogy hihettem? Nagyon tetszik! Praktikus kis tatyó lett.

Csipkerózsika írta...

Nagyon profin sikerült Füles és tatyó is, gratula..:)

Ledorka írta...

Köszönöm, lányok. :)
Ági, persze, hogy segítek! Holnap rohanós napom lesz, de esete rajzolok. Írd majd meg, milyen színre gondoltál! :)
Krealady, nem dolgozom soha kész rátétekkel, mindet én varrom. :)

Abile írta...

Nagyon jó lett, el is hiszem, hogy nagy öröm volt a megajándékozottnak! Örülök, hogy bevált a cérna, használd egészséggel!

töpszlívi írta...

Nagyon jó lett. Tegnap, vagy tegnap előtt jutott eszembe, hogy mi lesz a fülessel? Mutattad, aztán el is tűnt. De, most lehullt a lepel. :)))))

Éva írta...

Nagyon szép!:) Nekünk is van egy füleses hátizsákunk Tőled, azóta is használja Ákos, és nagyon szereti.:) Lassan Alíznak is kérek majd egyet... (Mondjuk szeptemberben, úgyis akkor van a szülinapja, meg oviba is megy.);)

Ledorka írta...

Abile, köszönöm. :)
Lívi, nem akartam addig feltenni egészben, amíg nem kapta meg, és épp nyaralt. Annak viszont nagyon örülök, hogy felkeltettem a kíváncsiságodat. :)))
Éva, az ilyen híreket nagyon szeretem! :)) Szuper, hogy bevált a hátizsák, és természetesen szívesen varrok majd Alíznak is. :))

Mariann írta...

Kedves Dorka!

Köszönöm a táskát! Nagyon tetszik :-) Sok puszi! Mariann

Ledorka írta...

Mariann, ne viccelj, ezer örömmel. :)) Pusszantlak.

álmoDÓRA írta...

Gyönyörűséges lett!!! Nagyon-nagyon ügyes vagy:-)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails