2010. március 10., szerda

Tiszta anyja-kollekció :)

Szeretek összeöltözni a gyerekeimmel, vannak egyforma cuccaink -volt, amit mutattam is - ,ez adta az ötletet, hogy készítsek egymáshoz illő lányka- és felnőtt táskákat, sőt, más kiegészítőt is. Íme, az első darabok. :) A Meskán várják anyát, és lányát, akik örömmel viselnék őket.
Lesznek anya-fiú darabok is! Csak előbb a megrendeléseket kell készre varrnom... de tele vagyok ötlettel. :)


5 megjegyzés:

bemka írta...

Nekem nagyon tetszik.Az anyagok is nagyon szépek.Kedvencem az apró mintás piros, kék anyag.És jó ötlet a családi csomag is. Gratula neked!!!

Fércművek írta...

Milyen vidám. :)

judit.6 írta...

Hű, nagyon szuper, igazi csajos darabok. Kiváncsi vagyok mit hozol ki a fiú-anya dologból. Az én rendelésem miatt nem kell összetörni magad, ráér. S most meg már meg is várnám mi sül ki a fenti dologból, hátha megtecc, s hozzácsapom a pakkhoz. Különben is meginterjúvolom majd anyámat, hog ymikor szándékozik felétek menni. (munkába arra megy, csak már hetek óta nem volt, tél van címszóval. :)
szóval ne postázz, csak szólj, ha megvagyok. :)

Ledorka írta...

Köszi, lányok! :)
Judit, az anyagot megvettem már, de most el vagyok havazva (sajna, szó szerint is), ezért még szerencse, hogy nem sürgős. :) Azért túl sokáig nem akarom húzni... Ötletem meg van bőven, remélem, lesz ami tetszik!

Lana írta...

Nekem nagyon bejön. Már képzeletben annyi táskát szeretnék!!! De ez a virágos nagyon-nagyon tetszik. És jók a színei!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails