2010. július 30., péntek

Csíkos, virágos, strapabíró

Annyira tetszett ez a csíkos nyugágyvászon, hogy meg kellett vennem a maradék anyagot.... :) Ez a tatyó készült ma belőle, de még egyre van anyag.








Nemcsak az anyag erős, a varrásokon is többször átmentem, így strapabíró, univerzális táska lett. Jó nagy is: 44 cm széles, 38 cm magas, 7 cm mély. Te mire használnád? Strandra? Könyvcipeléshez? Edzőfelszereléshez?


8 megjegyzés:

Angela írta...

Annyira helyesek a táskáid. Lassan kedvet kapok valami hasonlóra.

Melinda írta...

Én tuti könyvet cipelnék benne :)

Kőrösi Mercédesz írta...

Ez (is) klassz lett, Dorka! Én is könyveket szállítanék benne, a fényképezőmet mindenképpen, meg egy fél literes vizespalackot, meg gyerekpulcsikat és ha ilyen jó nagy, hát a család egész napi cuccát.

Kathy írta...

En Micit tennem bele, es mindenhova magammal vinnem! :))

F.Gina írta...

Szaladgálnék vele napi használatban, ez a tatyi mindenhová jó lenne :))

batorba írta...

Ha visszamehettem volna most dolgozni szeptemberben...akkor tuti, hogy mindennap velem lenne...és könyvek, dogafüzetek és hasonlók lennének benne.:-)))De mivel nem mehettem..és nem is az enyém a táska...olyan "Mi lenne, ha nyernék a Lottón?" jellege lett a válaszomnak...:-))))

Ui.: Arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen "strapás" táskáknak a fülét, hogyan erősíted meg, hogy ne szakadjon le? Gondolom nem csak a táska tetején van varrással megerősítve??? Lejjebb viszed a táskafület a táska belseje felé...és ott is rávarrsz??? Vagy hogy??

boGár krea írta...

Nekem is mindenes lenne. (A sajátom is hasonló fazon, csak nem ilyen erős. De épp szeretném lecserélni, mert én sem vagyok elég erős, az ilyen nehéz batyuhoz...:))
Egyébként nagyon szép az anyaga! Tecc!

Ledorka írta...

Ugye, hogy univerzális? :)
Csilla, a fület 3 helyen varrtam át, egymástól pár mm távolságra. Aztán kívülről is letűztem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails