2010. július 2., péntek

Gyöngytyúkos találka

Megvan! Átvettem a csomagomat a Gyöngytyúk webáruház tulajdonosától, Dóritól. Csupa gyönyörűség! :) Képes beszámolót az áruház új blogján találtok. Merénylet áldozata lettem, mert arról volt szó, hogy Micit fotózza Dóri párja, és lám, én is ott vagyok... :D Nem baj ám, csak még mindig nem barátkoztam meg ezzel a 15 kg plusszal, amit kb. 3 éve cipelek, és nem szeretem viszont látni. - Mégis örülök a fotósorozatnak. :) És annak még jobban, hogy Dórit megismerhettem! 
Mi sem mentünk üres kézzel. A találkozást megelőző levélváltásunk során kiderült, hogy nekik is vannak cicáik, ezért egy macskás szatyrocskát varrtam. Az anyagválasztáson vagy egy órát tipródtam... Barna - túl komoly. Lila - túl feltűnő. Fehér - túl világos. És így tovább. :D Végül egy piros pöttyösre és egy sárgára esett a választásom, ezek mindig sikert aratnak. :)

 

Ha jól megnézitek a képeket nála, látszik valami a csuklómon. Bizony, egy FércJutka által készített álomszép karkötő! Judit meglepett vele, "csak úgy ajándékként" kaptam egy hozzáillő fülbevalóval együtt. Elmondhatatlanul örülök neki! :)) Öregszem ám... Azt mondják, akkor változik az ember ízlése. Én, aki sose hordtam barnát, zöldet, szép lassan megbarátkoztam a barnának néhány árnyalatával, a zöldből ezért a fűzöldért, ami a karkötőn van, pedig már teljesen odavagyok! :D Türkiz színű anyagot már hetekkel ezelőtt vettem, nadrágot szeretnék belőle, de most, hogy van ez a csodám, kell egy fűzöld póló is. :)) Köszönöm itt is, Jutka! :*


Gyűlnek az ékszerek - ez már-már mánia. :) Mutattam már azokat az ékszereket, amiket Cérnahuszár barátnőm fűzött? Az elmúlt évek alatt jópárat készített nekem, ez a kedvenc szettem tőle. Mesés, ugye? :)



Tegnap este kipróbáltam az új szerzeményeimet, ez a szett született.



Ugye, nem vártatok tőlem elsőre peyote-ot? :D Én maradok az egyszerű, ovisok által is kivitelezhető daraboknál. :) A narancs-zöld gyöngyök különlegessége fogott meg. Tiszta őszi erdő, nem? :) Még nem tudom, ki kapja, félreteszem. Újabb mánia a láthatáron! :D




5 megjegyzés:

Dia írta...

Nagyon aranyos lett ez a táska!
A gyöngyfűzéshez: nekem még ez sem megy. Az 5 éves kisfiam már vagy 25 állatkát megfűzött én meg egy nyakláncot képtelen vagyok megfűzni.... :-( :-) De hát nem lehetek mindenben profi :-) :-) :-)

Hencsilli írta...

Jó ez a pöttyös tatyó, sikered is volt vele, látom :)
Most már várjuk a gyöngyös dolgaidat is! Szupi!

sesame írta...

Vigyázz, a gyöngyök függőséget okoznak! Egyszer majd csak azon kapod magad, hogy egyre többet veszel,és nem tudod miért :D (tapasztalat)

Fércművek írta...

Örülök, ha tetszik. :) És nálam is hatalmasodik a mánia. Eddig teljesen hidegen hagytak a gyöngyök, ékszerek, de mostanában vonzanak, mint a mágnes. Jajjjjj! :))

Ledorka írta...

No, igen... egy szekrény tele van anyaggal, most kell egy láda a gyöngynek? :D
Szuper, hogy nektek is tetszik a szatyor. :)
Judit, odavagyok érte! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails