2010. július 1., csütörtök

Nyers, és erős mégis finom

Nyers, és erős...lehetnének egy díjbirkózó jelzői ezek, de egy nőies, finom táskáéi. :) Merci kérte, és már talán használatba is vette. Úgy érzem, nagyon illik hozzá ez a világos szín, a leveles virágocska. :)
Bútorszövetből varrtam, mert nagy súlyt cipel majd. A varrásokat megerősítettem, és belülre, az oldalsó részre, és talpnak is bútorszövet került. Kívül két nagyobb, bélelt zseb van, belül egy hosszabb, kettéosztva, és egy kulcstartó karabiner. A levelek teával festett madeirából készültek, a virág levehető, kitűzőként használható.



Meg is simogattam a végén az Öreglányt (a varrógépet), amiért hajlandó volt  ezt a vastag anyagot is rendesen varrni. :)


9 megjegyzés:

Csilla írta...

Hú,de nagyon szép,pont a kedvenc színeim...
Kár,hogy nem az enyém..

sesame írta...

Ez az, amire minden nő vágyik! Egy táska, ami elbírja a nagy súlyt, de mellette mégis szép, és nőies! :)Ennek biztos lenne sikere, ha több ilyet csinálnál, mert szerintem sokan vannak úgy vele,hogy nem akarnak ronda, sportos hátizsákot venni,csak azért,mert az jobban bírja a súlyt!

Kőrösi Mercédesz írta...

Örülök hogy nektek is tetszik! Úgy érzem, tényleg sikerült eltalálni, amit szerettem volna. Jóóóól megpakolható, tegnap kipróbáltam, belefér a család minden "anyánál úgyis van hely"-cucca, ugyanakkor nőies, és nagyon aranyos rajta a minta! De nagyon szerény vagy Dorka: nem említetted a meglepit: nagy örömet szerzett az a tündéri kis házikó, ami a kulcsaimat őrzi azóta!
Köszönöm!
Merci

Kőrösi Mercédesz írta...

Amint lesz képem, belinkelem, megígérem:)
m

Tündérlátta írta...

Nagyon szép ez a táska! Nagyon erős nőies kisugárzása van.

Ledorka írta...

Csilla, lehet neked is hasonló... ;)
Szandi, észben tartom a tippet, köszi! :)
Merci, az apróság volt... de örülök, hogy örülsz! :) Láttam a blogodon a bordó táskát is a válladon - és ez olyan jó!
Kata, akkor még jobban illik Mercihez. :)

cskata írta...

ez nagyon menőőőőőőőőőő!!!!!:)
fehér-tiszta,nőies!..hmmm...tetszik nagyon!!!!!!:)

Kőrösi Mercédesz írta...

Szia Dorka, megjártuk a táskával a tengerpartot, mindenfélét cipelt helyettem, legalább ... (sok) kilót nyomott, de nem éreztem, és koszos sem lett! Jó az anyagválasztás is! A kitűzőt meg láttam, hogy többen megnézték, elismerően! Köszi még1x!
íme
Merci

Ledorka írta...

Örülök, hogy bevált. :)) Köszönöm a képet! Szépek vagytok. :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails