2011. június 20., hétfő

Testvéri szeretet


Nem most készültek (elvégre szabin vagyok, vagy mi :D), de eddig nem mutattam ezt a szettet. Lehetne "csigás, tulipános" is a cím, de nekem a testvéri szeretet jelenti ez a két táska.


Adott volt egy megrendelés: pelenkázó táska kellene, zöld, narancs, tulipánokkal, csigával. Ajándék lesz messze lakó tesóé. Legyen hozzá lemosható pelenkázó alátét is.
Aztán írtam egy ajánlót, mutattam egy képet egy csigás anyagról, és jött a módosítás: az a csigás anyag legyen a bélés. Őszintén meglepődtem, ugyanis sosem varrtam még (akciósan) 3000 Ft-os anyagból bélést. :D De ekkor jött a magyarázat: "Ne csak akkor mosolyogjon a tesóm, amikor ránéz a táskára, hanem akkor is, amikor kinyitja :)" Ettől elolvadtam. :))) Megrendeltem az anyagot a Fabulous textil webshopjából. Tündéri, odavagyok érte én is. :)


A béléshez hangoltuk a külső részen megjelenő színeket is, így ez lett a végeredmény, drapp pelenkázó táska, narancs tulipánokkal, zöld zsebekkel. És hogy miért van ott még egy táska? Mert "olyan bizonytalan voltam - vagy mégse" és ki akartam próbálni, jól mutat-e megvarrva a minta. Jól. :) Olyannyira, hogy ez a táska is elkelt. :) Ennek zöld, tűzött a bélése:


A pelenkázó alátét külön szám... :D Kerestem, kutattam, de nem találtam a táskához illő színben vízhatlan anyagot. Végül a sötétbarna mellett döntöttünk, megvarrtam. Igen ám, de sikerült a túl meleg vasalóval megolvasztani az anyagot. Húúú... az agyam elszállt a saját hülyeségemtől. >:( Másnap újra anyagvadászatra indultam, és láss csodát: kaptam drapp vízhatlan vásznat, pont a táska színében! Vagyis nem is én olvasztottam meg a barna alátétet, hanem a sors keze. :D

Messzi távolba, Belgiumba megy a cucc. Már sajnálom, hogy sosem írtam fel, hova is kerültek eddig a varrományaim. Tudok egy karácsonyi csomagról, ami Dániába utazott, egy táskáról, ami Spanyolországba, nyakpárnákról, amik Franciaországba mentek, Erdélybe is került ez-az, Londonba egész sok minden, New Yorkba is pár dolog... és még hova is?
Hekkánál láttam egy pöpec térképet arról, hova is küldött eddig cumót - érdemes megnézni. :) Ehhez viszont a városokat is tudnom kéne. Persze, nem ez a lényeg... A lényeg a címben van. :)


12 megjegyzés:

Körmendi Ági írta...

Naggggggggggyon kis csinik a tatyók!Remélem sikerült kipihenned Magad!Puszi

bemka írta...

Ezt olyan jó volt végigolvasni.
Csinosak a táskák, és nagyon szép az egész.
Valahol itt van egy csomó pozitív energia...érzem :)

BCili írta...

Nagyon tetszenek, biztos nagyon örül neki az ajándékozott és az tuti, hogy ha belenéz is tetszeni fog neki, mert ez a csigás bélés ... hát elhiszem, hogy nem rejtetted volna el, de nagyon frappáns volt a megrendelő válasza!
Kérdezek még, írom hozzá a levelet!

Ledorka írta...

Köszi, Ági, megvagyok. :)
Bemka, remélem, van. :)
Cili, várom. :)

sesame írta...

Ez nekem is mosolyt csalt az arcomra, ami vizsga után kisebb csodának számít :)

Böbe Morzsák írta...

Szeretek Nálad nézelődni! Ez a munkád is gyönyorű!

Tímel írta...

Annyira édesek :)

Nekem is jó volt olvasni a soraidat :)

Marcsi írta...

Fantasztikusan szépek!

Tiffanylda írta...

Nagyon szép és igazán jól sikerült darabok! Biztos nagy öröm volt!:)
Ugye milyen hálás téma a tulipán, meg a csiga?:D

Varróka írta...

Szia Dorka!
Nagyon szépet csináltál :)
Annyira helyesek! És passzolnak egymáshoz... na és a csigás anyag....

Csirli írta...

:)csak ugy suttyomban :)

Ledorka írta...

Örülök, ha benneteket is megmosolyogtatott! :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails