2011. november 21., hétfő

Karácsonyi akció


A Fb-on kering ez a felhívás:

"Vásároljunk minden karácsonyi ajándékot ismerős vállalkozótól, így támogatva őket: a mestertől, a képzőművésztől közvetlenül, a zenésztől, aki eladja a CD-t, a baráttól, aki interneten kínál valamit. Engedjük meg, hogy a pénz a hétköznapi emberekhez áramoljon, és ne pedig a nagy multinacionális cégekhez, és így több embernek lesz boldogabb karácsonya. Ha egyetértesz ezzel, másold ki innen, és TEDD KI AZ ÜZENŐFALADRA! ... Támogasd a hozzád közelálló kisvállalkozókat!"

Csak támogatni tudom, pláne, hogy érintett vagyok. ;D Már egy ideje olyan szemmel nézegetem a "kollégák" :) áruit, hogy vajon kinek szerezhetnék vele örömet. Örülök, hogy nem csak én gondolkozom így, hanem -remélhetőleg- sokan mások is. :) Ne a hipermarketekben költsük el a pénzünket! Legyenek egyediek, értékállóak az ajándékok! :)



2 megjegyzés:

Krizantám írta...

Nagyon jó kezdeményezés!
És milyen jó ajándékokat lehet így szerezni!

Én már amúgy is régóta törekszem arra, hogy a számomra kedves vagy újonnan megismert kézművesektől, alkotóktól, művészektől legyen egy-egy alkotásom!

Nekem fontos és nem hallgatok az "ezt-te-is-meg-tudnád-varrni" mondatokra, mert számomra öröm, hogy Tőle vettem és büszkén viselem vagy ajándékozom, mert ez az Ő keze munkája!!! :-)

Szépen gyűlnek az alkotótársaktól vett szerzemények, de nagyon sok vágyam van még...
De ami késik, nem múlik, mert
mindennek eljön az ideje... ;-)
Én rajta leszek az ügyön, Dorka...:-)))

xJuDesign írta...

Mostanában sokszor vásárolok a blogos ismerősöktől, illetve számtalan cserét bonyolítunk le. Szerintem nagyon szuper dolog, mert mindenki jól jár. Csak támogatni tudom:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails