2011. november 14., hétfő

Van, aki...

...úgy gondolja, ő "kutyás", vagy "macskás", és ha ezt a besorolást nézzük, akkor én nyilván macskásként vagyok elkönyvelve.... (Most épp Jajde ül az ölemben, mellettem meg Csengő, és mindketten a monitort fixírozzák. :D) Pedig valójában én kutyás-macskás-hörcsögös-kisoroszlános-miegyebes vagyok, mivel - mint tudjátok :) - az egyik állatfaj szeretete nem zárja ki a másik iránti rajongást. :)
Hoztam is képet Anyuék kutyájáról, Treffről. A régi olvasóim emlékezhetnek rá, ő az, aki a kerti székben szeret üldögélni. :) A belinkelt kép 4 éve készült, de akár tegnap is fotózhattam volna. :)


Hogy mi köze egy hatalmas bordeaux-i dognak ehhez a bloghoz? Semmi. :) Ha csak az nem, hogy Trefi szeretne megtanulni horgolni.
A kabátom zsebe elég nagy, belefér egy motring és egy horgolótű, amit bármikor előkaphatok, ha van pár percem. :) Amíg a gyerekek a kertben rohangáltak, diót szedtek, horgoltam pár sort, aztán letettem a cuccot a kerti székbe, mert Mici kérte, hogy hintáztassam. Amint eltávolodtam a széktől, Treff ott termett, és már vitte is a fonalat a házába. Hosszas könyörgés után kaptam vissza - anélkül, hogy akár egyetlen rövidpálcával is növelte volna... Szóval, még nem tud horgolni, de szeretne. :) A legbolondabb, legimádnivalóbb kutya, akit ismerek. :)


14 megjegyzés:

Kathy írta...

Aranyos "kis" kutyus! :))

töpszlívi írta...

"Még nem tud horgolni, de szeretne." :))))) Ezen jót mosolyogtam. A kis lelkes. :)))))))))

Hajnal írta...

:D Én kutyás,macskás vagyok,de nálunk a kutya van az ölünkben (vagyis az ágyunkba:),nem a macska :D

Álomjáró-Bozsomati írta...

:-))) Én szüleimnek is bordeaux-i dogja van. Most éppen egy 6 hónapos kislány! Akire már most jellemző, ami az egész fajtára. Csak semmi felesleges mozgás! :-D

Ledorka írta...

Kathy, hidd el, ez egy öleb - lélekben. :)
Lívi, attl tartok, fog még próbálkozni. :)
Hajni, ezt biztos nem engednéd az ágyatokba. :D Vagy ha mégis, hát ti nem férnétek oda...
Robertia, igen, ez így van: csak semmi felesleges mozgás, de ugatni sem kell. Nem is tudom... talán ötször hallottam a hangját az évek során. :)

Krizantám írta...

Elnézést kívánok! Ha ez a drága busafej megtanult horgolni, lehet hozzá bejelentkezni tanoncnak?
Én is szeretnék megtanulni horgolni... :-)))

(Mi épp az elmúlt időszakban szaporodtunk meg! Magunkhoz vettük szegény Dédi öreg kutyáját, így van egy öreglány retrieverem és egy ragaszkodó öregfiúnk! Hát nem szedik szét a házat, az biztos... :-))) Szuszókálás van a köbön! De alakul nálunk is az állatsereglet a kislakásunkban...)

Bubu aki Marcsi írta...

Nagyon drága! Nem tudok elmenni szó nélkül! Nekünk boxerünk van, így mindenképpen meg tudom érteni, hogy kapott egy rovatot a blogodban! :o)

Ledorka írta...

Látom, benneteket is elvarázsolt. :))) Nálam ő az "olyan ronda, hogy az már szép" kategóriába tartozik. :))) Hab a tortán, hogy külsejét meghazudtolóan, tüneményesen kedves.

a Matula ikrek írta...

Lefogadom, hogy nem mutattad meg neki, hogy kell horgolni, aztán csodálkozol, hogy nem fejezte be, amit elkezdtél! :o)

Tündérlátta írta...

És egészben volt a gomolyag? Igazán rendes kutya!!

Ledorka írta...

Tudom, hogy én vagyok a ludas... Miért nem mutatom meg neki az alapokat? Mert valahogy a whiskey-t és a szivart jobban el tudom képzelni a mancsában, mint a horgolótűt. :D

Nem hogy nem rágta meg, de még csak igazán nyálas se lett a gombolyag! Óvatosan, fogheggyel vette fel. :)))

Anna írta...

Idekerülésének atörténete röviden: a férjem a vásárban látta meg az apjával és a tenyésztőjével. Nagyon megtetszett neki, de nélkülem nem mert dönteni, mert tudta, hogy én aggódom egy ilyen csupa izom, erős kutya megvételétől. Féltem, hogy nem bírubk majd vele. Így rábeszélésre elmentem a házhoz, ahol laktak.Mikor megláttam ezt a csodapofis kiskutyát a saját vzeletében ücsörögni, nem volt kérdés a megvásárlása. Hazahoztuk, egymás után megfürödtünk, imádjuk egymást

Anna írta...

Bocs a hibákért, de utólag olvastam el. / bírunk, vizeletében/

sesame írta...

Én is inkább macskás vagyok, de egy kutyának is örülnék, vagy teknősnek, vagy degunak, szinte bárminek :) Most egy közös cicánk van a párommal, Garfield, aki nem hazudtolja meg a nevét..órákig,napokig tudnám mesélni, mi mindent csinált, a leglököttebb macska a világon, és esküdni mernénk, hogy kutya vér is folyik az ereiben..nemsokára örökbe fogadunk egy másik cicát mellé, már előre félek mit fognak ketten művelni a lakásban.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails