2011. december 20., kedd

Körforgás


Az elmúlt időszakban is születtek ám cicák, meg egyéb apróságok, csak valahogy nem megy most a blogolás... Na, majd visszarázódok. :)
A képen is van egy kalóz, meg egy kis testi hibás, de az a helyzet, hogy a gyerekszobába is beköltözött két új félszemű, két fekete vadállat. :) (Elbújtak a fényképezőgép elől.) Nem baj, hogy már lakik ott hasonló, ezeket is lenyúlták a gyerekeim, mert mind más egyéniség. :)
Innen indult az egész pár éve: varrtam nekik, szerették, másnak is megtetszett, kértek. Bezárult a kör. Mostanság zömmel másnak varrtam, de most még most is a gyerekeim kérése az első. Lehet, hogy egy egész kalózcica-hadseregük lesz? :D
Örülök, hogy nem unnak még, és mindig találnak valamit a varrógép mellett, amibe beleszeretnek. :)


4 megjegyzés:

Hajni írta...

Aranyos mind!

Varróka írta...

Nagyon cselesek, jópofák ezek a kalózmacsekok: jól válaszottak a csemetéid ;)

a Matula ikrek írta...

Hát, a macskák a valóságban is ilyen ütemben szoktak szaporodni, nem? :o)
Helyesek a szaloncukrok!

Ledorka írta...

:)

A szaporaságról csak sejtéseim vannak, mert nekünk két (kan)dúrunk van. Ők már rég nem foglalkoznak ilyesmivel... :) Pont ezért lettek megfosztva a golyóiktól, hogy ne legyen tele a környék kismacskával. Tudom, van, aki szerint ez szemétség, de én bevallom, hogy ivartalaníttattam a macskáinkat. Így a bunyó is kimaradt az életükből. Nem is lett félszemű egyik se. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails