2011. május 10., kedd

Tündérgyár


Tündérgyárat nyitottam... :D Kész, félkész, és darabban heverő csajok vannak az asztalomon. A két nyertesé is megvan, de mivel mindketten meglepetést kértek, azokat nem mutatom. :P :D

Megint elúsztam picit idővel, és úgy érzem, összetorlódnak a dolgok. Igyekszem összekapni magam - a teendők listáját már meg is írtam... :) Ha valakinek nem válaszoltam a levelére, sikítson (leginkább e-mail-ben :)) ), és pótolom! (Sokadszorra nézem át a fiókomat, na, de annyi a csillagozott, fontos levél... én meg szórakozott vagyok, vagy mi...)
Legszívesebben ezer dologba fognék - és ilyenkor nem halad semmi. :/ És most: számítógép kikapcsol, varrógép beüzemel, öltögetek, se látok, se hallok...


7 megjegyzés:

Julcsi írta...

Jó munkát! A helyzet nálam is hasonló:) És szerintem még sok helyen, aki családot "tart" és közben még kreatív is. Kellett ez az átok nekünk!:))))
(Naná, hogy kellett!:D)

Éva írta...

Jajj, én meg olyan de olyan kíváncsi vagyok!!! Kellett nekem meglepetést kérnem...:P :)

Tiffanylda írta...

Hajrá!!!:)))

Ledorka írta...

Julcsi, tényleg nehéz együtt minden, de egyiket se adnánk a világért se, ugye? :)
Éva, még változtathatsz a kéréseden! :D
Ildi, rajta vagyok... :)

Éva írta...

Ááááá, szeretem ám a meglepiket, csak sajnos egy kicsit, öööööö, na jó nagyon türelmetlen és kíváncsi természet vagyok...:)

Éva írta...

KÖSZÖNÖM-KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!! Nagyon szép!!:) A gyerekek egyből lecsaptak rá, mindkettő saját magának szeretné, sőt, akarja! A költözés után (kb 1 hónap) az ő szobájukban lesz a helye! Köszönjük még egyszer is!

Ledorka írta...

De jó! :)) nagyon szívesen-szívesen! :))) Örülök, hogy tetszik. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails