2010. november 10., szerda

Közvélemény-kutatás


Variáltam kicsit a blogon, csináltam külön oldalakat, és leszedtem a képeket, díjakat az oldalsávból. Gyorsabb lett? Jobbra, fent van egy szavazós modul,  nyomj egy pöttyöt, kérlek! :)


7 megjegyzés:

Kőrösi Mercédesz írta...

Oksi:) Kicsit zötyög még nálam, de gyorsabb mint volt.
És nagyon helyes a kakas is, nem tudom miért nem oda írom. Szép estét nektek!

Lara írta...

Ugyanolyan ,mint volt,mert nalam eddig is gyorsan beetoltodot.szerintem fug a net tipusatol es sebesegetol is.

Zsófi írta...

Nálam gyorsabb!Szerintem számít,hogy mennyi kép van fent oldalt.Legalábbis Én így vettem észre máshol is.

Ledorka írta...

Köszi. :) Ahogy nézem, a szavazók 2/3-ánál gyors, a többieknél zötyög. Már nem tudom, mit szedjek le... :/

H. Mária írta...

Nekem is az a véleményem, hogy sok múlik a számítógép sebességétől, meg a nettől is. :) Viszont sok múlik a blogon található képek sokaságától és videóktól, zenei lejátszóktól.
Nekem alapvetően gyors a netem is meg a gépem is, ezért néha olyan blogoknál akadok meg, ahol sok a videó és a zenei lejátszó.

Aranyalma írta...

Azon túl, hogy mennyire van telepakolva a blog képekkel, videókkal, mennyire gyors vagy lassú a net, bármennyire hihetetlen, de sok függ a blog sablonjától is, bár azt hiszem, ez a sablon a jobbak közé tartozik.
Átnéztem egyébként jobban a fenti menüpontjaidat, a főoldal és a MESKÁ-s lassabban tölt be, de az Ajánló egész jó.
Kb. 3x akartam írni nem is olyan régen egy bejegyzésedhez, de alig bírtam kivárni, hogy a fejlécen kívül más is megjelenjen (pedig nagyon jó netünk van). Ahhoz képest ez a mostani állapot lényegesen jobb. Ja, és 3 különböző napon... :) Mi tagadás, észben kellett tartanom, hogy írni akartam, és hogy el ne felejtsem... :))
Egyébként én is mindig azzal küzdök, hogy mit hova tegyek, mert tényleg nem mindegy, hogy mennyi idő telik el egy-egy betöltésnél.

Ledorka írta...

Köszi. :)
Közben rájöttem, hogy az is gond lehet, hogy viszonylag nagy (legalábbis a többi blogon található képekhez képest nagy) felbontású fotókat töltök fel. Le fogok szokni róla. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails