2011. augusztus 25., csütörtök

Fürdőben született macskák


Bizony, egy alomnyi. :)
Mostanság, hogy - nem mondok újat- kánikula van, lassan haladok a nagyobb munkákkal. Egyrészt, mert sokszor megyünk el itthonról (ennek mondjuk nincs köze a meleghez, bár hűvös helyekre :D), másrészt, mert ha itthon vagyunk, akkor az idő jórészét a fürdőben töltöm a két kisebb gyerekemmel.
Képesek órákra beköltözni a kádba, és hajózni, kacsázni, fröcskölni. Jól is teszik. :) Ilyenkor ülök egy széken, és apróságokat bütykölök. Pl. egyik nap egy halom cicaarcot hímeztem. Másnap anyuéknál testet szabtam hozzájuk. (Ugye, azon nem lepődtök meg, hogy egy kosárnyi anyaggal és szerszámokkal járok? :D) Aztán összevarrtam, majd a következő hosszabb pancsolás alatt kitömtem őket, bevarrtam a lyukakat. Nos, így születtek macskák a fürdőszobában. :)


Felhívnám a figyelmeteket az elöl álló kalózcicára. Ő a kedvencem. :) A gyerekeim lecsaptak rá, de lesz még hasonló. Ma is rém meleg van... :)8 megjegyzés:

Hella írta...

Nagyon aranyosak és jópofák! :-)

Krizantám írta...

De jó Dorka, hogy ezt írod! :-)
Én is alig haladok ebben az ezer °C-os kánikulában a géppel varrós dolgaimmal... :-/
Pont terveztem, hogy holnap délután a gyerkőcök és egy kisebb kézi varrós doboz társaságában kivonulunk a strandra, mert már nehezen bírom, hogy ragadok...
Éljen a pancsolás!

A cicmorgók pedig aranyosak lettek... :-)))

Abile írta...

Nagyon helyes kis társaság :o) Nem is gondoltam volna, hogy mindig mindenhol varrsz... ;)
Najóóó... de! Gondoltam!!! :D

Lidércke írta...

Mindig, mindenhol... :)))

Nelli írta...

Wonderful!

sesame írta...

Haláli aranyosak! Én bizony magamnak akarnám, nem egy gyerkőcnek :)
A fürdőszobában való alkotás már bennem is felötlött, mert a párom a 14. emeleten lakik..el lehet képzelni micsoda szauna van itt. Szóval hiába cipeltem magammal a drótokat, gyöngyöket. (mert én is hurcolászom, aztán mindenütt ottfelejtek valamit :) )

Lidércke írta...

Nelli, thank you. :)
Sesame, rajta, használd ki a szaunázóidőt is! :D

m írta...

Dorka, ezek nagyon helyesek! Nekem a kék-fehér pöttyös a kedvencem :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails